Maiken Pade

Ønsker du at se flere smykker og læse mere om Guldsmed Maiken Pade kan du læser mere her

Guldsmed & Smykke designer

Maiken er uddannet guldsmed og smykke designer i 2002, hendes smykker kendetegner kontrasterne i de metaller hun arbejder i.

Sølv smykkerne bliver mørk oxyderet og mixet med fin 14 kt. guld, ædle sten og smukke perler.

Kontrasterne giver smykkerne kant og et råt exklusivt look. Kvalitet og håndværk er Maikens passion, de unikke smykker bliver skabt med inspiration fra naturen, Nordens ynde og verdens mysterier, hvor de fine historier følger smykkerne.

 

Smykkerne skabes efter ædle håndværksmæssige traditioner, smykkerne er alle håndsmedet og er derfor aldrig 100 % ens, det gør smykkerne fra M P Jewels kollektionen unikke og personlige.

 

Perlerne og de ædle sten der udvælges til de enkelte design, kan variere i form og farve.

"For mig er smykker noget ganske særligt – smykker skal have glød og liv, de skal vise personlighed og give en følelse af rå feminin power, eksklusivitet og elegance.

Jeg er stolt af min smykke kollektion, hvor kvalitet, dansk design og håndværk er hovedingredienserne for at kunne skabe smykker, til skønne kvinder.

Smykker skabt med hjertet, samler på minder og historier gennem hele livet – alle historier starter et sted"

- Citat Maiken Pade

Min passion for smykker opstod som ganske lille pige, jeg husker at være med på min far guldsmede værksted -  her jeg fik lov til at hamre, file og lodde.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now